Het pand waar hedendaags landelijk thuis is!

Over ons

Uw droominterieur in een 'echt' huis

Om met de deur in huis te vallen: neen, er woont niemand in Het Interieurpand. Het lijkt wel zo, want deze prachtige pastoriewoning is van top tot teen ingericht met een hedendaagse landelijke stijl. Elke kamer klopt tot in de kleinste details! U hoeft dan ook geen enkele drempelvrees te hebben om eens langs te komen.

Het Interieurpand is ondergebracht in de vroegere antiekzaak Janus Magnus langs de Koning-Albertlaan in Geel. Van 2003 tot 2014 specialiseerde Janus Magnus zich in interieurinrichting met antieke meubels. Met Het Interieurpand gooit dochter Charline het als nieuwe zaakvoerster over een andere boeg.

Frisse, hedendaagse landelijke stijl

De antieke meubels van Janus Magnus ruimden plaats voor een frisse, hedendaagse landelijke stijl met voldoende moderne toetsen. Het huis onderging aan de binnenkant een volledige metamorfose. Elke ruimte is bemeubeld, de decoratieaccessoires geven het interieur een bewoonde aanblik. Voor elk interieurbudget is er wat wils.

Geregeld in een nieuw kleedje

Zaakvoerster Charline houdt van afwisseling, waardoor ze elke ruimte geregeld in een nieuw kleedje steekt. Kom dan ook regelmatig opnieuw langs. Gegarandeerd ontdekt u telkens iets anders. Een herinrichting in het vooruitzicht betekent meteen ook, dat u aardige koopjes kunt doen.  

Kom voor een vrijblijvende ontdekkingstocht in Het Interieurpand langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak op een ander moment.

Kunt u moeilijk wachten? Breng dan meteen een virtueel bezoek voor een eerste kennismaking.

Neem ook zeker een kijkje op onze webshop:  http://www.webshop-hetinterieurpand.be

Elke zondag open!

In juli en augustus enkel eerste en derde zondag van de maand open
Buiten onze openingsuren bent u altijd welkom op afspraak

Het interieurpand
Koning Albertstraat 51
2440 Geel
Tel.: +32(0)14 58 49 39
info@hetinterieurpand.be