Het pand waar hedendaags landelijk thuis is!

Meubelen

Elk stijlvol meubelstuk voor uw woning

In Het Interieurpand vindt u gegarandeerd het gewenste meubel in de hedendaagse landelijke stijl. Wandel doorheen onze volledig ingerichte kamers en bekijk de meubels in hun natuurlijke omgeving. Elk meubelstuk dat u aanspreekt, hebben wij in talrijke uitvoeringen waarbij we de stoffering en de afmetingen op uw wensen afstemmen. Wij leveren en plaatsen uw bestelde meubels aan huis.

Sofa’s en zetels

Het kroonstuk van uw zithoek. Ontdek onze stijlvolle sofa’s, verkrijgbaar in eenzit, tweezit, driezit of hoekzit met de gewenste stoffering.

Kasten

Een kast is zoveel meer dan een handig opbergmeubel. Ontdek onze passende kasten voor uw  stijlrijk landelijk interieur. Van de dressoir, de vitrinekast  of het televisiemeubel in de woonkamer tot en met prachtige boeken- en bureaukasten in uw thuiskantoor.

Tafels

Een gezellige keukentafel om ’s ochtend heerlijk aan te  ontbijten tot en met een royale dinertafel voor de eetkamer. Of zoekt u eerder een salontafeltje? U vindt in Het Interieurpand tafels in alle formaten, kleuren en uitvoeringen.

Stoelen

Probeer onze stoelen uit in de verschillende ruimtes en laat u overtuigen door het zitcomfort en het rustgevende landelijke design. Elke stoel is verkrijgbaar in de door u gewenste uitvoering, vraag naar de mogelijkheden.

Bureaumeubels

Op de bovenverdieping van Het Interieurpand vindt u in een volledig ingericht thuiskantoor bureaumeubels waar het een plezier is om aan te werken.

Kom voor een vrijblijvende ontdekkingstocht in Het Interieurpand langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak op een ander moment.

Kunt u moeilijk wachten? Breng dan meteen een virtueel bezoek voor een eerste kennismaking.

Elke zondag open!

In juli en augustus enkel eerste en derde zondag van de maand open
Buiten onze openingsuren bent u altijd welkom op afspraak

Het interieurpand
Koning Albertstraat 51
2440 Geel
Tel.: +32(0)14 58 49 39
info@hetinterieurpand.be