Het pand waar hedendaags landelijk thuis is!

Decoratie

Decoratieaccessoires waar ze zich het best thuis voelen

In onze verschillende kamers vindt u tientallen decoratieaccessoires. Niet kunstmatig in rekken gestapeld, wel in hun natuurlijke omgeving waar de uitstraling van ieder item volledig tot zijn recht komt. Zo weet u meteen of een decoratieaccessoire ook in uw interieur past. Kom regelmatig langs. Wij houden van afwisseling zodat u elk bezoek gegarandeerd iets nieuw ontdekt.  

Alle decoratieaccessoires opsommen die in Het Interieurpand opgesteld staan, is onbegonnen werk. Elke ruimte heeft zijn eigen typische dingen, van een aansprekend zoutvaatje in de keuken tot en met heerlijke geurkaarsen op de badkamer. Van een exclusieve fotokader in de woonkamer tot en met het nachtlampje in de slaapkamer.

 

Voor decoratie kan u nu ook terecht op onze webshop: www.webshop-hetinterieurpand.be

Voor elk budget!

Wij hebben voor elk budget aansprekende dingen. Ontdek onze fotokaders, theelichtjes, decoratiebeeldjes, kaarsen, schilderijtjes, spiegels,….

Niet alleen het decoratieve telt, in elk huis staan ook tal van praktische dingen. Zo vindt u in onze keuken passend servies en bestek of liggen in de slaapkamers heerlijk geurende bedovertrekken op u te wachten. Elke ruimte is volledig aangekleed. Letterlijk alles wat u in een gewoon huis aantreft, vindt u ook in Het Interieurpand.

Ziet u iets dat aanspreekt? Neem het mee en reken af aan de kassa.

Op zoek naar een cadeautje? Kies zelf iets voor de gelukkige of neem een cadeaubon met een bedrag naar keuze.

Neem alvast een kijkje op onze webshop: www.webshop-hetinterieurpand.be

Kom voor een vrijblijvende ontdekkingstocht in Het Interieurpand langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak op een ander moment.

Kunt u moeilijk wachten? Breng dan meteen een virtueel bezoek voor een eerste kennismaking.

Elke zondag open!

In juli en augustus enkel eerste en derde zondag van de maand open
Buiten onze openingsuren bent u altijd welkom op afspraak

Het interieurpand
Koning Albertstraat 51
2440 Geel
Tel.: +32(0)14 58 49 39
info@hetinterieurpand.be